Our life
Da li ste ikada izašli? OlfDobrodosli na "Our life" forum. Na forumu pronadjite zabavne teme o mogi, lepoti, sportu, muzici... Narucite graficke radove, uradite i sami neki rad, ucestvujte u takmicenjima... Upoznajte nove prijatelje, i prosto se zabavite!

Join the forum, it's quick and easy

Our life
Da li ste ikada izašli? OlfDobrodosli na "Our life" forum. Na forumu pronadjite zabavne teme o mogi, lepoti, sportu, muzici... Narucite graficke radove, uradite i sami neki rad, ucestvujte u takmicenjima... Upoznajte nove prijatelje, i prosto se zabavite!
Our life
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

...

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Da li ste ikada izašli?

2 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Da li ste ikada izašli? Empty Da li ste ikada izašli? Pon Jul 18, 2011 12:39 pm

Pattykova

Pattykova
Nov clan
Nov clan

Ja jesam,ali sa roditeljima.Oni mi ne daju da izlazim sama sa drugaricama,tako da ja po strani slušam njihove razgovore o izlasku na kome ja nisam bila... Sad

2Da li ste ikada izašli? Empty Re: Da li ste ikada izašli? Pon Jul 18, 2011 12:41 pm

Joca ツ

Joca ツ
Admin
Admin

Naravno! Very Happy
Stalno izlazim sa drugaricama.
Idemo u setnju, jedne kod drugih, u obliznji kafic...

https://lifee.serbianforum.info

3Da li ste ikada izašli? Empty Re: Da li ste ikada izašli? Pon Jul 18, 2011 12:43 pm

Pattykova

Pattykova
Nov clan
Nov clan

Uf,blago tebi Smile

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu